donderdag 30 juni 2016

I LOVE SUMMER - TAG

Vandaag heb ik voor jullie een tag. Ik keek laatst even rond op internet voor een leuke tag en daar kwam ik de "I Love Summer Tag" tegen. Nu de zomer er toch bijna aan komt dacht ik laat ik deze tag doen. Het zijn dus vragen over de zomer. Laten we snel beginnen.

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Dit is een lastige vraag want ik vind veel ijssmaken lekker.Zo had ik ooit eens in Frankrijk Citro├źnsmaak gehad die was echt super lekker. Ook was er nog een smaak die ik erg lekker vond alleen ik weet niet meer welke dat was. Ik ben ook dol op softijs. 

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?
Ik denk dat het vrij simpel is maar ik denk gewoon een zonnebril. Ik ben nog opzoek naar een leuke zonnebril, want die ik nu heb is een beetje kapot op de glazen zitten namelijk super veel krassen.

Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Ik ga natuurlijk voor korte broeken en crop tops Korte broeken vind ik zelf echt super lekker zitten en het is in de zomer lekker verfrissend. Ik vind crop tops er altijd zo leuk uit zien en natuurlijk ziet het er lekker zomers uit. 


Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Natuurlijk is dat op vakantie gaan. Wel naar een lekker warm land. Dus zon, zee en strand! Lekker op het strand liggen bij de zee met de zon. Ook pak je dan meteen een beetje zon mee om bruin te worden. Heerlijk ik heb nu al zin om op vakantie te gaan. 


Welk zomers gerecht eet jij het liefst?
Dit is best wel een lastige vraag. Ik weet zo geen gerecht die ik het liefst in de zomer eet. Wel hou ik erg van barbecue├źn in de zomer met warm weer. Ik weet wel dat ik fruit in de zomer super lekker vind. Vooral meloen, appel en peer vind ik lekker in de zomer. Dat komt voornamelijk door dat het lekker fris is. 
Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?
Wat mijn plannen zijn voor deze vakantie staan nog niet vast. We gaan waarschijnlijk 2 weken op vakantie. Naar welk land we gaan weten we nog niet.

Wat gaan jullie deze vakantie doen? Laat het me weten in de comments. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten