donderdag 18 augustus 2016

STYLETONE AUGUSTUS 2016 - UNBOXING/REVIEW

Vandaag heb ik voor jullie een unboxing van de Styletone, ook ga ik de producten reviewen.
Styletone is een box die je elke maand door de brievenbus krijgt. De Styletone box is elke maand weer gevuld met andere beauty/verzorging producten. Dus elke keer is het weer een verassing wat je krijgt. Ik vind de box er al super leuk uit zien. Laten we snel door gaan naar de producten die er deze maand in zitten. 


Als je de box open doet zie je een soort papiertje over de producten heen wat het extra leuk maakt.

Laten we door gaan met de dingen die er in zitten.
Allereerst zie je er een boekje inzitten waar informatie in staat over de producten die in de box zitten.
De producten:

ECOCO - COSMETIC GLOVE (€7,95)
Dit product is om je make-up mee te verwijderen. Het is eigenlijk een soort washandje maar dan speciaal voor je make-up.
Je hoeft alleen water te gebruiken staat op de verpakking.
Maar werkt het ook?
Jaa het werkt, alles gaat er prima af.
Het is natuurlijk erg handig want je hoeft geen duizenden watjes meer te gebruiken om je make-up te verwijderen. Ook erg is handig dat je hem als ie erg vies is in de wasmachine kunt doen om hem uit te wassen. Het washandje is ook erg zacht. Dus ook geschikt voor een gevoelige huid. Op de achterkant staat nog hoe het werkt. Het washandje zelf is wit met een gouden rand.

SERAPHINE - ROSY CHEEKS (€20)
Op het eerste gezicht wist ik niet wat het was, dus ik ben snel even in het boekje gaan kijken. Het is een lip en wang in 1. Toen ik het zag was ik erg nieuwsgierig naar het product. Ook vind ik de verpakking super schattig, want het is roze. Ook staat erop dat het product niet getest is op dieren. Extra leuk dus. Er staat dat het 95% natuurlijk is. De gel zelf is donkerrood. Het is handig om hem met een kwastje aan te brengen op je lippen. Als ik hem aanbreng ziet het er erg raar uit. Hier mee bedoel ik dat de kleur niet goed pakt, want het word wel rood maar er zitten ook stukken bij dat het paars is. Misschien doe ik iets niet helemaal goed. Of ik het op me wangen ga smeren weet ik nog niet.


PAESE - BROW SETTER (€11,95)
Dit is een product voor je wenkbrauwen, het is een poeder om je wenkbrauwen bij te tekenen. Als het goed is heb ik de lichtste kleur gekregen. Natuurlijk heb ik het product ook getest. Ik vind het product niet zo fijn. Het brengt allereerst al niet zo fijn aan en ten tweede het geeft totaal geen pigment. Misschien komt het om dat het product niet de goede kleur is. Dit product valt me dus tegen.
ELLOVI - TINTED LIP BUTTER (€5)
Dit product is een lip butter met een erg rare geur/smaak. Ik vind het zelf een erg fijn product, omdat het je lippen zacht houdt. Verder heb ik niet zoveel over dit product te vertellen.

MANNA KADAR - RADIANCE SPLIT PAN BRONZER AND HIGHLIGHTER DUO (€18,95)

Dit een duo wat bestaat uit een bronzer en een highlighter wat de naam ook al zegt. De verpakking is vrij simpel. Het product zelf is erg mooi. De highlighter zit vol glans/glitters en de bronzer vind ik erg mooi.
Dit was de box. Het was voor mij de eerste keer dat ik deze box kreeg dus wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Maar voor de eerste keer dat ik hem heb gekregen vind ik hem prima. 
Wat vinden jullie van de producten? Laat het me weten in de reacties.

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Ik was altijd al benieuwd naar de Styletone boxjes! De producten ken ik persoonlijk niet, maar toch leuk om weer eens wat nieuws voorbij te zien komen :-)

    BeantwoordenVerwijderen